Viime yönä nukuin todella huonosti: kuuntelin koiran vaeltelua ja näin painajaisia. Koira olikin pissannut taas keittiöön.

Aamulla olin uuden asiakkaan luona. Siivosin pesuhuoneen ja keittiön sekä lisäksi raivasin eteisen kaappia. Eteisen kaapista löytyi muovikassillinen vanhentuneita lääkkeitä ja vitamiinipillereitä. Ihan sivuhommana pyyhin pölyt telkkareista. Asunnon ovet ja ovipielet tuli myös putsattua. Homma jatkuu huomenna.

Treffikokelas soitti ja kyseli vaikka mitä. Kehui minua vaikka kuinka. Kyseli olinko tyytyväinen näkemääni sunnuntaina, eli oliko hän OK. Ja vielä että eikös meillä mene ihan hyvin: tavataanko taas viikonloppuna? Minä vastailin ympäripyöreitä, en saanut sanottua ettei enää tavattaisi. Kehuin työ- ja joulukiireitä. Kääk! Ei ollutkaan hyvä idea tuo treffi-ilmoitus. Mitenkä minä ilmoitan fiksusti että kavereita voidaan olla, mutta mitään romantiikkaa tässä ei ole?

Illalla pesin koneellisen pyykkiä ja sain ne kuivumaan. Sain tarkistettua kuitit ja laskut marraskuulta kirjanpitäjää varten. Pojan poissaolot saatiin myös ajantasalle. Osaan tuli flussamerkintä ja osaan myöhästyminen.

Päivän onnistumiset:

1. Kuitit ja laskut valmiina kirjanpitoa varten

2. Vaiheikas ja hyvä työpäivä

3. Pyykit on pesty ja laitettu kuivumaan