1260301341_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keittiössä on jatkuvasti sanomalehtivuoraus lattialla. Tänään koira ei ole pissannut sisälle, mutta nyt se syö huonosti ruokansa. Se saa napostella yöllä ruokaansa ja yleensä aamuun mennessä kuppi on tyhjä. Nykyään sitten vielä seuraavana iltanakin kupissa on syömätöntä ruokaa.

Aamulla olin Kaukajärvellä ja hommat sujuivat OK. Otin Nesteeltä mukaani palan pitsaa ja matkasin Peltolammille. Kolmessa tunnissa siivosin koko asunnon: imurointi, moppaus ja pölyjen pyyhintä. Asiakas tuli kotiin ennen lähtöäni. Sain tietää että asiakkaalla on oma rockbändi.

Ajelin kovaa kyytiä kotiin ja unohdin että piti viedä paperit kirjanpitäjälle. Oli vaan kiire päästä telkkarin ääreen katsomaan Hetty ratkaisee sarjaa. Join teetä ja nautin vohveliraudassa lämmitetyn leivän.

Treffikokelas ei onneksi soittanut tänään. Hän on reissuhommissa perjantaihin asti, eikä siis laita sähköpostiakaan muutamaan päivään. Saan lisäaikaa vastaukseeni.

Laitettiin sauna lämpiämään ja poika valitti ettei ole shampoota. En olisi jaksanut lähteä sitä hakemaan Prismasta. Onneksi muistin että lähellä oleva kampaamo myy myös sitä tuotetta. Hain sen sieltä. Reissu kesti kyllä aika kauan: juttelimme yrittäjyydestä ja pankkien palveluista. (Kävimme myös synnytyksemme läpi: juttu vaan rönsyili.)  Minulla on nyt ollut alkavan yrittäjän paketti Nordeasta, mutta tammikuulla se muuttuu kalliimmaksi. Pitäisiköhän vaihtaa pankkia?

Päivän onnistumiset:

1. Yksi työperuutus ensi viikolle ja jonosta sain seuraavan tilalle

2. Öljyhoitoaine päässä ja sauna odottelee

3. Hyvä juttutuokio toisen yrittäjän kanssa