1260043249_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kokeilin tänään vanhalla vohveliraudalla sitä lämpöisen voileivän tekoa. Ja hyvin onnistui. Minulla ei ollut paahtoleipää, vaan lämmitin sämpylän ja siinä välissä oli makkaraa ja juustoa. Kyllä se sämpyläkin litistyi raudan välissä hyvin.

Päivällä olin asiakkaani luona. Hommat ihan OK. Unohdin sinne villatakkini ja soitin siitä asiakkaalle. Takki saa olla siellä pari viikkoa ja otan sen sitten mukaani seuraavalla käynnillä. Tämä asiakas haluaa että soitan hänelle ensi viikolla kuinka treffini sujuivat.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Ostin eineksiä. Lämmitin itselleni Tikka Masalaa ja sitten nukuin päikkäreitä kaksi tuntia. Poika heräili vasta iltapäivällä. Koira oli pissannut keittiöön vaikka se on ollut ulkona jo monta kertaa tänään.

Treffikokelas oli menossa tänään paikallisiin pikkujouluihin. Esittää siellä kuulemma erästä tunnettua naislaulajaa playbackinä. Huulipunat, sukkahousut jne varusteena. Aika hauska juttu. Kyllä minua hieman jännittää huominen. Saa nähdä minkänäköinen ihminen minua on vastassa. Toivon parasta.

Päivän onnistumiset:

1. Asiakaskäynti oli mukava

2. Pitkät päiväunet rentouttivat

3. Kissalle on ostettu uutta hiekkaa ja lotto palautettu