Heräsin vasta puolenpäivän maissa. Näin aika rasittavia unia: töitä ja niiden tulevaisuuden pohdintaa. Olen jo ainakin kuukauden miettinyt nostanko tuntihintaani eurolla, puolellatoista vai kahdella? Kommentteja, pliis. Nyt hinta on 28 € sis.alv. Kaikki maksut vaan nousevat ja hinta on ollut sama kaksi vuotta.

Telkkarin ääressä olen taas ollut kuin liimattuna. Katselin kaikkea mitä vaan esitettiin. Loirin konsertti oli huono, valitettavasti. Join teetä katselun ohessa ja söin kinkkuleipiä. Oikeaa ruokaa en ole tänään syönyt. Riisipuuron jämät syötiin pojan kanssa pois.

Poika menee kohta yöunille ja yrittää nyt korjata unirytmiään. Minä olen ulkoiluttanut koiraa aina kun se nousee uniltaan ylös. Ei kakkaa eikä pissaa sisällä. Hurraa!

Sitä ajopäiväkirjaa aloin rustaamaan. Ajattelin että pääsen vähemmällä kun teen sen tietokoneella. Sain keväällä koneelleni matkalaskumallin joka on toteutettu exelillä. Siihen ei tule mittarilukemaa, vaan ajettujen kilometrien määrä. Tein muutoksia muutamiin soluihin ja siinähän meni koko malli sekaisin. Soitin tyttärelle ja kyselin apuja.

Kerroin samalla että tasan 27 vuotta sitten olimme yhdessä sairaalassa ponnistelemassa. Tytärellä on ensi yönä klo 00.45 synttärit.

Huomenna on työpäivä. Ajattelin matkustaa bussilla Pispalaan ja Messukylään. En taida jaksaa kaivaa autoa lumen alta.

1261943790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa on kissamme vesikupillaan. Se ei osaa juoda kupin oikeasta reunasta, vaan lipittää siitä kauimmaisesta reunasta. Ja silloin vesi roiskuu hienosti yli. Joskus se kastaa käpälää veteen ja juo omasta tassustaan. Ihana hölmö.

Päivän onnistumiset:

1. Ihanan rauhallinen päivä

2. Jääkaapissa on riittänyt ruokaa hyvin

3. Koira on tehnyt tarpeensa ulos