Aamulla olin Kaukajärvellä ja onneksi täsmällisesti. Yleensä siellä on äiti lapsineen vastassa: valmiiksi puettuina ja lähtövalmiina. Nyt paikalla oli koko perhe isää myöden. Lähtivät pois jaloista ja menivät ruokaostoksille. Sain heiltä joululahjaksi kynttilälyhdyn kynttilöineen.

Menin taas Munkkimiehiin syömään. Lihapullat muussin kera olivat hyviä. Vakuutusmies soitti minulle. Korotimme tapaturmavakuutukseni vuosiansiota ja samalla keskustelimme muistakin vakuutuksistani. Tuli selville että vastuuvakuutukseni ei ollut kunnollinen. Sitä ja muitakin vakuutuksia tarkistetaan tammikuulla.

Menin Messukylään siivoamaan ja siellä odotti joululahja. Perheen tytär tuli kotiin ennen lähtöäni. Kerroin että hänen äidilleen tuli kukkalähetys ja varastoin sen vaatehuoneeseen. Ilmoitin että tulen taas paikalle maanantaina.

Kävin kotona kääntymässä ja ehdin kyllä juomaan teetä fetapiirakan kera. Sitten kampaajalle. Nyt on uusi väri ja malli päässä. Seuraavan ajan varasin helmikuun alkuun. Sain lahjan kampaajalta. Juttelimme taas pitkät pätkät yrittäjyydestä.

Kotona katselin tallennuksen: Hetty ratkaisee. Sitten lähdin Kangasalan Prismaan. Metsästin taas sitä jäämerensalaattia. Ennen salaattihyllyä tapasin ex-vävyni. Hän oli laihtunut 12 kiloa kevään (eron) jälkeen. Oli jättänyt roskaruuan pois ja käynyt ahkerasti punttisalilla. Juttelimme aika pitkän tovin. Sitten pääsin salaattihyllylle toteamaan että himoitsemani salaatti oli loppu. Myyjä kertoi että sitä tulee huomenna kuusi purkkia. Esitin jo pojalle että hänen on jatkettava metsästystä huomenna.

Minä saan nukkua huomenna melko pitkään. Eka ja ainoa työmaa on klo 13-15 kaupungilla. Sitten teen joulu- ja ruokaostokset. Luultavasti paistan kinkun jo huomenna.

1261512869_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa on osa saamistani lahjoista. Huomenna saan varmaan vielä yhden lahjan. Kyllä minulla on mukavia asiakkaita!

Päivän onnistumiset:

1. Koira ei ollut pissannut sisälle

2. Uusi kampaus ja väri

3. Ihan kohta alkaa joululoma