Aamulla kiirehdin kissojen luokse Messukylään. Siivosin niiden vessat, laitoin uutta ruokaa ja vaihdoin veden. Toin postit sisälle ja moppasin koko huushollin. Jätin laskun pöydälle ja ilmoituksen seuraavasta siivouskerrasta.

Sitten nopeasti Hervantaan. Asiakkaan luokse tuli vierailulle tytär ja hänen lapsensa. Touhusin siinä heidän läsnäollessa. Asiakkaan uuden puhelimen käyttöönotto oli ajankohtaista. Neuvoin kuinka puhelinnumerot saa kopioitua puhelimesta kortille ja siitä edelleen uuden puhelimen muistiin.

Kävin kotona kääntymässä ja sitten uuden asiakkaan luokse. Asuu onneksi noin 400 metrin päässä kotoani. Vastassa oli mukava muori. Vein mattoja autotalliin odottamaan pesulaan vientiä. Osa matoista meni tuulettumaan ulos. Muorin vävy kävi "sattumoisin" paikalla ja kyseli siivouksen edistymisestä. Siivous oli hänen ja hänen vaimonsa lahja asiakkaalle jo viime joululta.

Töiden jälkeen kävin tyttäreni luona kahvilla. Lasteni isä oli käynyt asentamassa tyttärelle kenkäkaapin ja pari taulua. Tytär toivoo joululahjaksi ainakin sammutuspeitteen, tehosekottajan ja sauvasekottajan. Oli pahalla päällä koska pikkuveli ei ollut suostunut talkoohommiin.

Siivosin illalla kotona: keittiön lattia tuli pestyä ja nyt siellä ei enää haise koiranpissa. Järjestelin myös kaappeja: roskiin lähti aika läjä vanhentuneita ruokatarvikkeita. Kaappiin tuli tilaa kummasti.

Päivän onnistumiset:

1. Kiitossoitto asiakkaalta

2. Mukava uusi asiakas

3. Huomenna on vapaapäivä (kännykkä äänettömälle)