Aamulla vakipaikassani oli rouva ja perheen koira vastassa. Rouva lähti kaupungille ja sain jäädä rauhassa siivoilemaan. Perhe on uudistanut kotiaan huomattavasti: maalausta ja uusia huonekaluja. Niinhän sitä sanotaan että koti pitäisi päivittää aika ajoin.

Kävin kotona syömässä kun töiden välissä oli tunnin tauko. Poika vasta heräili silloin: hänellä oli tänään vapaapäivä. Ehdin loikoilemaan pienet ruokalevot ennen seuraavaa kohdetta.

Siellä odottikin taas kirje. Toivoivat että WC-pöntöt ja niiden lähellä olevat vesijohtoputket siivottaisiin paremmin. Tein työtä käskettyä. Tämä asiakas on todella tarkka. Toivottelin rauhaisaa viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää. Muistuttelin myös että ostavat puuttuvia siivousaineita.

Työpäivän jälkeen poikkesin kaverillani kahvilla. Paikalla oli myös kaverini ex-mies. Olivat tyhjentäneet talon keskuspölyimurin säiliön. Tämä ex-mies käy näköjään aina aika-ajoin hommissa entisessä kodissaan. Eilen oli ollut hieman nolo tilanne. Kaverini uusi mies oli kylässä ja entinen mies pihalla korjaamassa autoaan. Miehet eivät halunneet tavata toisiaan. Kaverini vei entiselle miehelleen kahvit pihalle. Olisihan se ollut hauska tilanne juoda kahvit sisällä entisen ja nykyisen miehen välissä ;-)

Kävin vielä Tokmannilla ostoksilla illalla. Tapasin asiakkaani joka oli Kuningaskuluttajan ohjelmassa. Ostin intialaisen piikkimaton, huurun estoainetta ja pihavalot. Pihavalot ruimasin ruusupuskan päälle, täytyy huomenna korjailla asennusta. Huurun estoainetta laitan auton laseihin huomenna päivänvalossa. Toivottavasti aine toimii!

Treffikokelas oli laittanut tekstarin illalla. Huomasin sen vasta kymmenen maissa ja soitin hänelle. Juttelimme taas niitä näitä. Sunnuntaina sitten tavataan.

Päivän onnistumiset:

1. Ehdin pitämään ruokatunnin kotona

2. Kiva kahvihetki kaverin luona

3. Pihavalot ovat piriste