Lähdin aamulla bussilla Messukylään. Matkaseuraksi sain taas puheliaan eläkeläisnaisen. Jutteli sisaruksistaa ja pysähtyi taas Messukylän hautausmaalle laittamaan kynttilän miehensä haudalle. Pääsi sitten vielä vaihtolipulla kaupunkiin.

Messukylässä siivoilin ihan rauhassa. Kun olin jo lähtöaikeissa, niin ovelle ilmestyi outo mies. Hän hämmästyi kun aukaisin oven. Ilmoitin etten ole talon väkeä, hän ilmoitti olevansa talon rouvan veli. Pyysi kertomaan terveisiä. Laitoin lapulle terveiset, hyvät joulun ja uuden vuoden toivotukset sekä ilmoituksen koska taas tulen.

Matkasin bussilla kaupunkiin. Menin Astoriin ja sain siellä hyvää ruokaa. Varsinkin vuohenjuustosalaatti oli erinomaista. Kyllä loimutettu nieriäkin oli hyvää samoin lämpimät konjakkimansikat. Joimme vielä kahvit päätteeksi.Ruuan tarjosi sähkölaitos.

Sitten kulutin aikaani kaupungilla. Seuraava työkohde oli vasta neljältä. Ostin Sokokselta pitkät kalsarit ja siihen loppui paleleminen. Kävelin Pyynikille ja olin hieman etuajassa.

Vaihdoin petivaatteet, ensin tuuletin ne. Imuroin, moppasin ja pyyhin pölyt. Lisäksi siivosin vessan. Laitoin myös keittiön hyvään kuntoon. Työaika 3,5 tuntia. Neuvoin asiakkaalle kuinka mikrouuni puhdistetaan sitruunan avulla.

Kiirehdin Pyynikintorin pysäkille ja pääsi sopivasti bussiin nro 22. Sillä pääsin Messukylään kissoja tervehtimään. Nopeasti ruokaa ja vettä sekä vessojen siivous. Pääsin vielä vaihtolipulla kotiin. Bussissa oli mukava vieruskaveri ja juttelimme koko matkan.

Pakkasta on nyt 20 astetta. Huomenna on pakko lähteä autolla liikkeelle, toivottavasti se sujuu hyvin.

Päivän onnistumiset:

1. Työmatkat onnistui bussilla

2. Hyvää ruokaa Astorissa

3. Uudet pitkät kalsarit