Sain nukkua kymmeneen asti ja se olikin mukavaa. Lähdin hommiin vasta kahdentoista maissa. Hain evästä lähikaupasta ja kehuin kaupan kassalle että ostamani joulukinkku oli ollut hyvä.

Ekassa työkohteessani oli paikalla perheen isä ja koira. Tuumasin että jopa ovat olleet siististi jouluna. Ei ollut paljon siivottavaa. Olivat olleet mummulla syömässä aattona ja perheen äiti oli nyt lapsen kanssa Lapissa. Mies kertoi heidän palaavan vasta lauantaina kotiin. Mies tuntui olevan varsin tyytyväinen omaan rauhaansa. Hyvä niin.

Poikkesin Hesessä hampurilaisella ja matkasin sitten Härmälään. Treffituttavuuteni soitti ja illalla vaihdoimme emaileja. Työkohteessa paikalla oli perheen äiti poikiensa kanssa. Äiti ilmoitti heti että nyt on viimeinen siivouskerta. Ovat olleet kyllä ihan tyytyväisiä minuun, mutta jatkossa äiti aikoo siivota itse. Lapset ovat jo isompia ja siivous varmaan onnistuu heidän kanssaan. Juttelin perheen vanhemman pojan kanssa joulupukista ja lahjoista. Äiti ihmetteli pojan puheliaisuutta: yleensä ei puhu paljon mitään. Me tultiin kyllä hyvin juttuun.

Ajelin kotiin ruokakaupan kautta. Kotona tein itselleni ja pojalle pitsat pakastepitsapohjista. Katselin tallentamani Hetty ratkaisee jakson teen kera. Komensin poikaa lumitöihin.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Aamulla sai nukkua melko pitkään

3. Ruokakaappia on nyt täydennetty