Heräsin ennen kahtatoista kun asiakas soitti: toivomuksia seuraavalle kerralle ja sitä seuraavan kerran peruutus. Lähtevät jouluksi reissuun. Saatiin asiat sovittua.

Seuraava puhelu tuli radio 957:sta. Olin voittanut liput illan stand up-iltaan. Osallistuin eilen illalla moneen kilpailuun ja yksi voitto siis tuli. Toimittaja kyseli puhelussa mitä kuuluu ja mitä teen. Kerroin että hyvää kuuluu ja teen juuri autolle talvihuoltoa. Haastattelu tuli varmaaan suorana ulos. No, tytär oli sopivasti kaupungissa ja haki pyynnöstäni ne vapaaliput.

Sain tehtyä päivännäöllä muutaman homman: vaihdoin pihavaloon uuden polttimon, hain polttopuita sisälle ja autoakin huolsin. Tarkistin jäähdyttäjän nesteen pakkaskestävyyden: kestää 18 astetta pakkasta. Laitoin auton lukkoihin aseöljyä. Hain huoltoasemalta nestettä jäähdyttäjään ja lisäsin sitä. Mittasin uudestaan, mutta tulos ei ollut parempi.

Soitin siskoni miehelle ja ihmettelin asiaa. Mies kertoi että neste ja vesi eivät varmaan olleet vielä sekottuneet tarpeeksi keskenään. Pelkkä neste ei kestä pakkasta, vaan siihen on sekotuttava myös vettä. Mittaan huomenna uudestaan kestävyyden. Juttelin aika pitkään siskoni miehen kanssa: hänellä on ollut ongelmia selkänsä kanssa ja on nyt menossa tutkimuksiin. Oli viettänyt eilen työmaansa hauskat pikkujoulut ja ihan kaikki ei ollut muistissa.

Illalla olin tyttäreni kanssa Yo-talolla ja stand up-ilta oli mukava. Näytös oli loppuunmyyty. Onneksi olimme paikalla ajoissa ja saimme hyvät paikat. Minua nauratti eniten Sami Hedberg. Yhdeksän jälkeen matkasimme kotia kohti ja matkalla kävimme morjestamassa asiakkaani kissoja. Annoin niille ruokaa ja juttelimme kissoille. Toinen kissoista meni makaamaan ulko-oven eteen ja yritti estää poistumisemme. Lupasin kissoille että huomenna taas tavataan.

Päivän onnistumiset:

1. Vapaaliput stand up-iltaan

2. Olen nukkunut tarpeeksi

3. Mukavat jutustelut siskoni miehen kanssa