Aamulla olin Messukylässä kahdessa kohteessa ja hommat ihan OK. Toisessa kohteessa odotteli kirje kissojen hoidosta. Huolehdin kahdesta kissasta viikon verran lauantaista lähtien.

Kolmannessa kohteessa meni siivous ihan normaalisti. Jätin tiedustelun: voinko tulla 23.12 klo 15-17. Vastausta ei ole vielä tullut. Kävin kotona kääntymässä ja kiirehdin erään järjestön hallituksen kokoukseen.

Kokous oli mukava ja tunteellinen. Puheenjohtaja jätti tehtävänsä ja muutama hallituksen jäsen myös. Oli lahjoja ja puheita. Tarjolla oli kahvia, pasteijoita, kääretorttua, pipareita ja viiniä. Minä olin autolla liikkeellä joten sain olla illalla kuskina. Sain lahjaksi kirjan kirjapainolta ja lisäksi poistuva hallituksen jäsen antoi lahjaksi villasukat. Toimistolla oli ylimääräinen litteä näyttö ja kyselin sitä jo omakseni. Vasta tammikuulla saan tietää saanko sen ja mihinkä hintaan.

Maksoin ensi viikon laskuja: alv yms. Tulevan lakon takia varmistelin että maksut ovat ajallaan maksettuna. Huomenna saan nukkua aika pitkään: jalkahoito on klo 12.30 ja sitten työpäivä on vain kaksi tuntia. Ihanaa kun on melkein vapaapäivä.

Päivän onnistumiset:

1. Työaikataulu piti kutinsa

2. Illalla mukava kokous

3. Kivat lahjat saatu