Tänään oli kolme vakikohdetta ja hommat sujuivat hyvin. Eväänä oli eilistä nakkikeittoa ja oli tarkoitus lämmittää se kohteessa nro 2. Paikalla oli yllättäen perheen tytär ja en kehdannut kysyä mikrouunin käyttöä. Kauheaan nälkään söin kassistani pähkinäsekoitusta.

Kolmannessa kohteessa oli perheen äiti paikalla, mutta hän lähti asioille minun saapuessa. Nainen oli sairaslomalla koska hänellä oli yskää ja aivasteluja. Työkaverit kuulemma karttelivat häntä peläten sikaflunssaa. Äkkiä nakkisoppa mikroon ja syömään. Siivous sujui sitten ihan tanssien: työmaaradiosta tuli hyviä säveliä.

Tulin kotiin ja ajattelin nukkua pienet päikkärit, mutta eihän se onnistunut. Ensin kissa tuli ihan naamaani kiinni ja tartutti karvojaan silmiin ja nenään. Sitten tytär soitti ja pyysi kyytiä lentopalloreeneihin. Delegoin kuljetuksen pojalle. Kohta sekä tytär että poika saapuivat kotiin. Reenit oli peruttu koska yli puolet joukkueesta oli flunssassa.

Vietimme koti-iltaa. Poika ja tytär söivät nakkisoppaa ja katselimme telkkaria yhdessä. Kuningaskuluttajassa tuli mainos ensi viikon tarjonnasta. Siinä minä selostin kaappien raivausta. Olin ihan kauhean näköinen ja ääni oli kuin möröllä. Tytär totesi että olin ihan itseni näköinen. Miksi sitten näen itseni peilistä paremman näköisenä?

Huomenna on kaksi kohdetta kaupungilla. Taidan matkata työmatkat bussilla: tulee halvemmaksi kuin parkkimaksut. Kunhan en vaan innostu shoppailemaan kaupungilla.

Päivän onnistumiset:

1. Toimittaja soitti ja pyysi haastattelua siivousalan lehteen

2. Uusi raivaus sovittu joulukuulle: kaksi kokonaista päivää

3. Naama telkkarissa, eli mainosta yritykselleni