Tänään tein omakotitalon muuttosiivouksen ja siihen kului aikaa kuusi tuntia. Imuroin, moppasin, vahasin, pesin saunan sekä pesuhuoneen. Lisäksi putsasin patterien taustat ja pyyhin keittiön kaappien ovet. Asiakas pariskunnan kanssa join kahvit karjalanpiirakoiden kera. Tämä pariskunta istutti vielä kukkasipuleita entisen talonsa kukkapenkkiin. Penkissä oli kuulemma tyhjä kohta ja halusivat laittaa sen kuntoon seuraavaa omistajaa varten. Herttainen pari. Yleensä myydyn kiinteistön pihasta kaivetaan kaupanteon jälkeen kaikki mahdollinen vielä pois.

Töiden jälkeen poikkesin Cittarissa ostoksilla ja sitten tyttären luona kahvilla. Tytär toi tuliaisiksi Tukholmasta suklaalevyn ja minulle tilaamani tupakat. Veljelleen toi t-paidan ja deodorantin. Itselleen oli ostanut piikkimaton. Kokeilin sitä ja sehän tuntui aika mojovalta.

Tytär tulee huomenna käymään. Lupasin laittaa ruokaa ja sitten juhlimme isänpäivää prinsessakakun kera, vaikka isä ei ole paikalla. Menen tyttären kanssa huomenna asuntoesittelyyn tähän lähelle. Menemme katsomaan meidän kahden ensimmäistä yhteistä asuntoa, jossa asuimme vuonna 1983-1988.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä, vaikkakin raskas työpäivä

2. Ostin Lumenen naamarasvan viidellä eurolla

3. Eiliselle asiakkaalle on toimitettu lasku postilaatikkoon