Aaah, sain nukkua pitkään. Heräsin kelloon klo 10.30 oikein virkeänä. Poika oli ehtinyt kouluun hyvin. Koiran vein pihalle heti: sain oikein herätellä sitä. Onneksi se ei ollut tehnyt yöllä mitään keittiöön: kuulin kyllä yöllä sen vaeltelut pitkin taloa.

Kävin sitten siellä verotoimistossa. Siellä oli yllättävän paljon asiakkaita paikalla. Minä selvisin alle 10 minuutin jonotuksella. Selitin asiani virkailijalle, mutta hän vain lähinnä nyökkäili minulle. Nyt sitten maksan minkä jaksan ja jos en jaksa, niin saan mätkyjä. Ensi vuoden ennakkoveroja kehoitti korottamaan. Muistutti myös että jos haluan yritykseltäni verottomat ajokilometrit, niin omaa ajoa on oltava yli 50 %. Tämä oli oikeastaan ainoa hyvä muistutus. Sorvaan ajopäiväkirjan ohjeen mukaan kuntoon.

Käväisin kotona ja söin maustetut nuudelit. Oikeastaan ihan hyvää ja täyttävää ruokaa. Ja halpaa! Sitten menin Leinolaan kolmeksi tunniksi vakiasiakkaan luokse. Asiakas oli aika murheellinen: hänellä epäillään taas syöpää. On sairastanut keuhkosyövän ja parantunut siitä, mutta nyt syöpää epäillään vatsan alueella. Yritin piristää asiakasta ja siivoilin siinä lomassa. Kotiinvietäväksi sain asiakkaan tekemää kakkua.

Kaverini soitti ja kertoi että hänen pojallaan on sikaflunssa. Viljelyn tulokset tulivat tänään. Lääkitystä ei voitu aloittaa, koska se oli liian myöhäistä. Kaverini epäili että on itsekin sairastumassa.

Soitin tyttärelle ja ilmoitin että olen nyt ilmoittautunut Aamulehden treffipalstalle. Tytär minulle viikonloppuna tuumasi Aamulehteä (Sunnuntai ihmiset) lukiessaan että koska ilmoittaudut tänne palstalle. Nyt tytärtä nauratti kauheasti. Ilmeisesti hohotti koska oli vain vitsinä heittänyt kommentin. No, nyt odotellaan pääsenkö lehteen hakemaan treffiseuraa.

Päivän onnistumiset:

1. Veroasiat melkein hanskassa

2. Poika teki kaikki rästihommat kotona

3. Koira teki tarpeensa ulos