Olin Pispalassa sovittuun aikaan ja hommat sujuivat hyvin. Siirryin seuraavaan kohteeseen ja kävin matkalla syömässä Nekalassa. Aikataulutus toimi hyvin.

Härmälän asiakas nukkui lastensa kanssa pienet päiväunet minun siivotessa. Keitti sitten herättyään meille hyvät kahvit. Esitteli minulle taikakepin: uusimman kuntoiluvälineen mitä hänen fysioterapeutti oli suositellut. Oli saanut kepistä paljon apua hartiakipuihinsa. Flexi-barin käyttö ei ole kovin helppoa: kesti vähän aikaa ennenkuin sain kepin värisemään. Tuntemus oli kyllä aikamoinen. Keppi antaa syviin lihaksiin värähtelyjä 4,6 hertsin voimalla ja se aktivoi syvät lihakset lantionpohjasta kallonpohjaan.

Kävin kotona kääntymässä ja lähdin Telakalle turvesaunaan. Tytär tuli saunalle myös. Meitä oli kuusi naista saunassa ja kivaa oli. Turve teki ihon todella pehmeäksi ja kokemus oli kaikin puolin positiivinen. Suosittelen! Nyt testasin ekaa kertaa kivideodoranttia: haisenkohan huomenna?

Pojalla on huomenna vapaapäivä. Tein hänelle taas työlistaa. Saa nähdä montako hommaa tulee tehtyä. Tytär tulee huomenna hakemaan lainaksi kaljakärryt: on lähdössä laivalle torstaina.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakastilaus: super-raivaus tammikuulle ja sitten jatkossa siivous kuukausittain

2. Turvesauna oli hyvä kokemus

3. Flexi-bar tuntui hyvältä