En ole muistanut kertoa veikkausvoitoistani. Sain Jokerissa kaksi oikein, lotossa neljä ja monivedon kimpassakin tuli voittoa. Yhteensä noin 70 euroa. Naisdayn rukouspalvelu toimi. Harmi etten pyytänyt päävoittoa lottovoiton sijaan.

Poika ehti taas ajoissa kouluun. Minä olin työmaalla ennen yhtätoista. Luulin että asiakasperheeni on uskovaista sorttia (8 lasta), mutta eivät taida ollakaan. Kävin nyt ekaa kertaa kurkkaamassa talon yläkertaan ja siellä oli televisio. Töiden jälkeen menin Munkkimiehiin syömään ja siellä minulle oli treffit miehen kanssa.

Ei kylläkään mikään romanttinen tapaaminen. Tuttavani toi erään yhdistyksen käyntikortit ja laskun niistä. Juttelimme yrittäjyydestä, veroista ja autoista. Tämä tuttavani on yrittäjänä kokenut vaikka mitä, konkurssia myöden. Häneltä saa aina hyviä neuvoja.

Toinen työkohde Messukylässä tuli hoidettua ja kissat olivat seurana. Koukkasin äkkiä kodin kautta ja join kupin teetä. Sitten kampaajalle. Taas juttua yrittämisestä. Kampaajalla ja minulla on sama kirjanpitäjä: meillä molemmilla on samoja mielipiteitä hänestä.

Poika oli hakenut pankista tunnukset, koska hänen piti siirtää rahaa siskonsa tilille. Tytär oli soittanut ja pyytänyt lainaa ruotsinreissulleen. Oli kuulemma unohtanut Visansa tunnusluvun. Hmm.

Tulostin yritykseni tiliotteen ja siirsin samalla rahaa käyttötililleni. Vasta sunnuntaina teen kirjanpitoa valmiiksi tilitoimistoa varten. Huomenna on täysi työpäivä ja lauantaina myös.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvät juttelut kokeneen yrittäjän kanssa

2. Hyvä ja rauhallinen ruokatauko

3. Uusi väri ja kampaus