Niin, tässä minä istun saunanpuhtaana. On niin virkeä ja hyvä olo. Päivällä sainkin hikoilla kolmessa työpisteessä ja meinasi vielä heittää kiireen päälle. Pienillä oikomisilla sain kyllä hommat hoidettua kuntoon.

Ensimmäisessä kohteessa oli perheen äiti paikalla muutaman lapsen kera (lapsia on 8 kpl). Nuorimmainen oli oksennustaudissa. Kävivät välillä Mäkkärissä syömässä ja palasivat kotiinsa ennen lähtöäni. Minä kävin Munkkimiehissä syömässä ennen Messukylän toista kohdetta.

Siellä oli lahjapaketti meidän kissalle. Perheen kissat olivat voittaneet ruokia kissanäyttelyssä ja ne lahjoitettiin meille. Työt sujuivat nopeasti ja kiirehdin kolmanteen paikkaan. Minusta on muuten tullut aika sujuva kuski. Sivuhommana voisin vaikka ajaa taksia.

Kolmannessa kohteessa kaikki OK. Minusta on hienoa kun asiakas varaa kunnon aineet ja välineet tarjolle. Mikä siinä on sitten siivotessa.

Kotona laitoin itselleni teetä ja hyvät voileivät. Herättelin pojan päikkäreiltä. Oli mennyt nukkumaan heti koulusta päästyään. On nyt saunassa ja sitten menee iltapalan jälkeen nukkumaan.

Tyttären piti tulla käymään, mutta ei ehtinytkään. Heidän joukkueella oli ollut peli Pitkäjärven koululla ja olivat voittaneet pelin. Soitin tyttärelle illalla.

Koira on pissaillut tänne sisälle: meillä on sanomalehtiä pitkin lattioita. Kun koira lähtee liikkeelle nukkumapaikastaan, on lähdettävä salamana viemään sitä ulos. Yöpissailua ei voi valvoa.

Päivän onnistumiset:

1. Viestitys jatkuu päivittäin "treffikokelaan" kanssa

2. Koira ei ole pissannut tänään sisälle

3. Rauhallinen koti-ilta ja sauna, jee