Aamulla soitti huominen asiakas ja perui käyntini: heillä on poika korkeassa kuumeessa. Ehkä sikaflunssaa. Hyvä että perui. Huomenna ehdin sitten sinne verotoimistoon setvimään asioitani.

Tilasin VR:n yrityspalvelusta junaliput (Tre-Hki-Tre) lauantaiksi. Olen erään liiton vaalitoimikunnassa ja kokoustamme ympyrätalon Rossossa Hakaniemessä. Kiva nähdä tuttuja pitkästä aikaa.

Tänään hain asiakkaalleni Hervannan apteekista lääkkeet sikaflunssaa varten. Asiakas ei ole vielä sairastunut, mutta lääkäri oli kirjoittanut reseptin jo varmuuden vuoksi. Asiakas sairastaa keuhkoahtaumatautia, mutta ei silti kuulu riskiryhmään eikä ole saanut vielä rokotetta. Kiitteli kovasti kun hain hänelle lääkkeet. Asiakkaan luona oli myös kodinhoitaja joka kertoi että hänen lapsensa ja miehensä sairastavat juuri nyt sikaflunssaa. Kääk!

Kävin Pyynikin näkötornilla munkkikahvilla ennen seuraavaa kohdetta. Soitin kaverilleni ja hän kertoi että hänen poikakansa (18 v) oli ollut viime yön sairaalassa. Pojalla oli korkea kuume ja nieluviljelyn tuloksia odotellaan huomiseksi.

Pyynikillä raivasin asiakkaan saunaa. Sinne on tungettu iso määrä pahvilaatikoita ja niissä oli jos jotakin tavaraa. Sain aika paljon vietyä lehtiä jätekeräykseen ja pahveja kierrätykseen. Roskiinkin meni tavaraa. Imuroin ja moppasin myös. Asiakas laittoi taas kiitoksen sähköpostilla.

Kotona sain lokakuun kuitit ja maksulaput tiliotteen kera valmiiksi kirjanpitäjää varten. Toimitan ne huomenna tilitoimistoon. Pesin kotona kivilattiat: keittiö, vessa ja eteinen. Koira pissailee nykyään sekä keittiöön että eteiseen. Aamullakin se ehti tekemään tarpeensa keittiöön sillä aikaa kun minä olin vessassa. Onneksi kakka sentään tuli ulkoilukäynnillä omaan ojaan.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työpäivä kiitosten kera

2. Kotihommiakin tuli tehtyä

3. Hyvät munkkikahvit näkötornilla