Viime yönä heräsin kovaan selkäsärkyyn viiden maissa. Todella harvinaista että minä herään mihinkään yöllä. Kävin sitten vessassa ja laitoin jäävoidetta selkääni. En tiedä oliko kipu lihaksissa vai sisäelimissä. Ajattelin että munuaiset ovat halkeamassa ;-) No, torkahdin vielä ennen kellonsoittoa.

Matkasin kaupunkiin bussilla ja olin yhdentoista maissa työkohteessa. Siellä oli perheen äiti vastassa sairastuneen lapsen kanssa. Lapselle oli noussut korkea kuume ja hänellä oli kipuja jäsenissä. Luultavasti sikaflunssa. Joimme kahvit ja potilas istui keskellämme syöden pullaa. Jos nyt en saanut tartuntaa, niin en sitten millään. Perheellä on huomenna juhlat ja pelkäävät ettei vieraat uskalla tulla kylään.

Likkakaverini kävi tänään lääkärissä: hänellä on sikaflunssa. Pyysi kaksi päivää sairaslomaa, mutta lääkäri määräsi viisi päivää. Olisi kirjoittanut kaksi viikkoakin.

Kävelin kaupungin läpi Tampellan alueelle ja ostin matkalla Subista leivän evääksi. Toinen työkohde OK. Tapasin tämän asiakkaan ja hän kertoi suosittelleensa minua työkaverilleen. Odottelen soittoa.

Käväisin Kauppahallissa kahvilla ennen kotimatkaa. Bussissa tapasin tuttavan ja matka sujui kivasti kuulumisia vaihdellen. Nyt on sauna lämpiämässä ja kellot laitettu soimaan aamua varten. Huomenna junalla Helsinkiin ja sitten illalla teatteriin.

Päivän onnistumiset:

1. Selkää ei särkenyt enää aamulla

2. Rauhallinen kahvihetki Kauppahallissa

3. Saunaan...