Heräsin "aamulla" kahdentoista jälkeen kun treffi-ilmoitukseeni vastannut mies soitti minulle. Juttelimme puolisen tuntia niitä näitä. Mies ehdotti tapaamista tiistaille, koska on silloin tulossa Tampereelle. Työkiireiden takia tuo ajankohta ei minulle sopinut. Sovittiin että jatkossa soitellaan ja lähetellään sähköposteja.

Tein ruuaksi kinkkukiusausta ja sitä jäi sopivasti minulle huomiseksi evääksi. Pojan kanssa katseltiin Jedin paluu elokuva telkkarista. Töllöttelin myös monta Frasierin jaksoa. Illalla tein ison satsin lihasoppaa. Lihana oli karjalanpaistin jämät pakkasesta. Lihaa oli liian vähän: keítto on lähinnä kasvis- tai perunakeittoa.

Tytär soitti ja kertoi olevansa pettynyt itseensä. Hänen uusi ihastus oli kyläillyt tänään ja oli selvinnyt että mies on kihloissa. Totesin ettei tyttäreni pidä moittia itseään vaan tätä miestä. Neuvoin samalla että kannattaa tervehtiä uusia tuttavuuksia partiolaisten tapaan. Eli vasemmalla kädellä kätellen. Siinä voi samalla hipaista vasenta nimetöntä ja tarkistaa onko siinä sormusta.

Päivän onnistumiset:

1. Soppaa on ainakin kahdeksi päiväksi

2. Kiva juttutuokio puhelimessa uuden tuttavuuden kanssa

3. Koira ei ole pissannut sisälle