1257539474_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tampereella on satanut lunta koko päivän. Nyt sade on muuttumassa vetiseksi. Ajokeli on ollut mielenkiintoinen. Ja se lumiharja on taas jossakin jemmassa...

Olin Nattarissa vakiasiakkaan luona. Perheen mies soitti minulle jo viikolla ja kertoi että heillä on remontti menossa, mutta se valmistuu perjantaiksi. Epäilin remontin valmistumista ja olinkin oikeassa. Odotin että vastassa on remppamiehet, mutta paikalla olikin kaksi naista tapiseeraamassa ja maalaamassa. Siivoilin siinä remontin ohessa.

Kävin kotona ja tein itselleni makkara-sipulimunakkaan. Sitten kohti toista kohdetta. Tämän kohteen rouva soitti minulle jo aamulla: kysyi voisinko aikaistaa käyntiäni koska perheen mies oli tulossa vaatteitaan vaihtamaan iltapäivällä. Tuumasin ettei aikaistus onnistu ja onhan mies ollut aikaisemminkin samaa hommaa tekemässä käyntini aikana.

Laitan aina siivouskohteissa ensimmäiseksi vessat likoamaan: kloritetta pönttöön ja vessanpönttö puhdistuu kuin itsestään. Perheen mies tuli kotiinsa ja kysyi minulta: voiko kumpaakaan vessaa käyttää? Lupasin että saa käyttää. Minua nauratti. Mitä jos olisin sanonut EI. Olisiko mies mennyt ulos pissalle.

Illalla kävin Prismassa ostamassa herkkuja. Huomenna on työpäivä ja tarvitsen hyvää aamupalaa ja hyvät eväät. Aamupalana on pekonia, munia ja paahtoleipää. Evääksi teen kanawrappeja.

Päivän onnistumiset:

1. Näin talven ensimmäisen lumiukon

2. Maisema on luminen ja kaunis

3. Poika oli ehtinyt hyvin kouluun