Koira oli yöllä pissannut keittiön lattialle. Onneksi en laittanut juuri pestyä mattoa sinne. Täytyy pitää jatkossa moppi koko ajan valmiudessa.

Aamulla sain soiton Elisalta. Tekivät tutkimusta siitä kuinka heidän tekninen tukipalvelu toimii. Annoin aika hyvän arvosanan. Oikeasti olen saanut heiltä hyvää palvelua ja jonotusaikakin on ollut lyhyt. Luulen että tässä kohtaa yrittäjiä palvellaan paremmin kuin kotitalouksia.

Sitten soitti asiakas Pispalasta. Heillä oli perheen rouva ja lapsi kuumeessa kotona, joten tämän päivän siivous peruuntui. Tämän peruutusajan käytin päikkäreihin.

Ensin kävin kyllä Olkahisissa uuden asiakkaan luona. Perheen kissat olivat oikein ystävällisiä. Toinen kissoista on kuulemma arka vieraille, mutta minua se ei vierastanut ollenkaan.

Päikkäreiden jälkeen matkasin Pyynikille. Kävin näkötornilla munkkikahvilla ja sitten asiakkaan luokse. Sovimme seuraavat käynnit heinäkuulle asti. Samalla sovimme että voin käydä heillä raivaamassa joulunpyhinä ihan omaan tahtiin.

Tampellan asiakas laittoi sähköpostia ja ilmoitti että on saanut hyvän tarjouksen Martoilta siivouksesta. Varmasti hyvä tarjous, koska Martat majailevat samassa talossa. En ole kyllä yhtään pettynyt: nyt saan tilaa lähiasiakkaalle.

Kävin ruokakaupassa ja ostin jauhelihaa. Lisäsin sitä paistettuna eiliseen keittoon. Osan pakastin ja osa jäi jääkaappiin. Nyt on ruokaa valmiina ainakin pariksi päiväksi.

Päivän onnistumiset:

1. Yllättäen aikaa päiväunille

2. Rahasiirto viime tingassa: asuntolainan maksu jo hieman myöhässä

3. Huomiseksi varattu hyviä eväitä: hedelmiä, viiliä ja mysliä