Nyt on kurkku ihan karheana kun huusin kuin palosireeni. Vain siksi ettei koneeni nettiyhteys toimi. Olin sillä kyllä netissä tänään. Poika oli laittanut koneen välillä valmiustilaan ja siitäkös kone otti itseeensä. Nyt olen täällä pojan koneella ja koko homma on outoa. Outo kone, käyttöjärjestelmä jne.

Aamulla nukuin pitkään ja sitten käväisin Kaukajärvellä Marttojen myyjäisissä. Ostin riisipuuron rusinasopan kera. Hinta 3 euroa. Istuin pöytään ja heti naisihminen totesi että sinun kuvasi oli tänään Aamulehdessä. Juttelimme siinä puuron ja keiton ohessa koirista ja niiden hoidosta. Myyjäisissä tuotteiden hinnat olivat liian korkeat. En ostanut mitään.

Kävin taas ruokakaupassa. Ostin sitä possupaistia lisää ja nyt tuunasin sen taas valkosipulilla. Lisäsin mukaan myös rosmariinin oksia. Poika sanoi että uunista tuleva haju oli kauhea.

Huomenna on kait pakko soittaa Elisalle ja pyytää apuja koneen nettiyhteyden takia. Kummallista että toisessa koneessa yhteys toimii?

Niin, yksi vastaus tuli jo tänään treffi-ilmoitukseeni. Vastasin jo tälle "maajussille". Hyvin lyhyesti tosin, koska tässä pojan koneella ei ole kotoisa olo. Odottelen vastauksia lisää tulevalla viikolla.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuin päikkärit kissan kanssa

2. Tuli edes yksi treffivastaus

3. Siskoni kyseli alihankintahommaa