Tänään en ole syönyt kunnon ruokaa ollenkaan. Kahvia ja pullaa vaan ja olo onkin sen mukainen. Päivä on ollut kiireinen, seli seli.

Aamulla join kupin teetä ja söin lihapiirakan. Menin Järvensivulle klo 10.30 vakiasiakkaan luokse. Hommat OK ja jatkoin matkaa Tiiliruukinkadulle. Siellä oli perheen mummo vastassa. Perheen poika oli edelleen kipeä ja mummo oli hoitajana. Keitti meille kahvit ja tarjolla oli pullaa ja lettuja.

Tulin kotiin ja aloin siivoilla ja raivailla oikein tohinalla. Valokuvaajan tuloon oli alle tunti aikaa. Tytär soitti ja kertoi tulevansa käymään. Laitoin hiuksiani ja piilottelin finniä. Tytär ehdotti sopivaa puseroa valokuvaan. Mitään sopivaa korua ei löytynyt kaulaan.

Valokuvaaja mies oli oikein mukava. Otti kuvia neljässä eri kohdassa ja näytti minulle kuvat kamerasta. Toivoin että laittaisi lehteen jonkun hyvän kuvan. Mutta jos malli on tämmöinen, niin onnistuuko mikään kuva.

Kuvaajan lähdettyä keitin kahvit. Lasten kanssa kahviteltiin ja syötiin siskoni tuomaa suklaakakkua. Soitin entiselle työkaverilleni ja lähdin tyttären kanssa hänelle kylään. Tarjolla oli kahvia, pullaa ja leipiä.

Päivän onnistumiset:

1. Taas uusi työtilaus

2. Kiva tavata taas entistä työkaveria

3. Pikasiivous kohensi kotia kummasti