Heräsin aamulla ennen kellonsoittoa: selkää ja kättä särki aikalailla. Poika sai viedä koiran pihalle, koska en päässyt kävelemään heti aamusta kunnolla. Päivän mittaan kivut häipyivät. Eilinen urakka vaan tuntui jäsenissä.

Tein ruuaksi lihamakaronilaatikkoa ja siitä tulikin hyvää: laitoin munamaidon sekaan kermaa. Tyttären kanssa kävimme siellä asuntoesittelyssä ja olimmekin ainoat "asiakkaat". Tutkailimme entistä asuntoamme. Asuntoa ei ollut siivottu ja laitettu myyntikuntoon. Valot eivät palaneet kaikissa lampuissa ja roskia oli lattialla ja ikkunoiden välissä. Voi miksi eivät välittäjät ymmärrä että siivous on halpa stailaus!

Pyysin naapuruston miestä (tätä eronnutta, joka aina auttaa remonttihommissa) meille kakkukahville. Mies tuumasi että hän keittää kahvit minulle ja tyttärelleni omassa uudessa kodissaan. Sinne sitten matkasimme prinsessakakun kanssa. Miehen asunto on jo melkein valmis. Remontti OK, mutta vielä sisustus kesken.

Entinen kurssikaverini soitti ja kyseli minulta työharjoittelupaikkaa itselleen. On nyt siivousalan kurssilla ja tarvitsee harjoittelupaikan kuudeksi viikoksi. Olisi toisessa firmassa kolme viikkoa ja kolme minulla. Lupasin kysellä ovatko asiakkaani halukkaita suomaan harjoittelijan osallistumisen siivoukseen. Mietin myös haluanko itse että harjoittelija olisi mukanani.

Päivän onnistumiset:

1. Oli mukava nähdä ensiasunto jälleen

2. Kiva kyläreissu

3. Nyt menen saunaan