Aamulla olin vanhan asiakkaan luona. Hänellä on toinen silmä miltei sokeutunut. Autoin häntä löytämään jääkaapista oikeita tarvikkeita ja kuuntelin taas vanhat jutut uusina. Joimme kahvit yhdessä ja juttelimme mukavia.

Kiirehdin Takahuhdista Pispalaan ja kävin matkalla leipomon myymälässä. Ostin leipiä ja pasteijoita. Pispalassa hommat ihan OK. Aamulehden toimittaja soitti minulle ja kysyi olenko vielä innostunut treffi-ilmoituksesta. Myönsin asian ja toimittaja teki kysymyksiä juttua varten. Illalla luin jutun ja tein muutoksia. Soitin tyttärelle ja kysyin myös hänen mielipidettä.

Kotiin tullessa ilmoitin että nyt on siivottava: Aamulehden kuvaaja tulee keskiviikkona meille kotiin. Ilmoitin että kyseessä on minun treffi-ilmoitus. Poika totesi että EI, hän ei halua että kukaan muuttaa meille. Kerroin että ei meille ole kukaan muuttamassa. Vitsailin että poika voisi laittaa myös oman ilmoituksen lehteen. Kaksi kärpästä samalla iskulla. Eipä innostunut.

Siskoni kävi kahvilla ja toi tuliaisiksi leipää ja suklaapiirakkaa. Kahvin kera juttelimme monista asioista. Siskoani nauratti tämä treffi-ilmoitukseni. Tsemppiä vaan kyllä toivotteli.

Päivän onnistumiset:

1. Kaksi uutta työtilausta

2. Hartiasärky on helpottamassa

3. Elämä on jännää