1255725707_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Illalla tein voileipäkakun. Täyteaineita jäi yli, eli voin tehdä vaikka kolmioleipiä lisäksi huomiseksi. Tein myös Maku-lehden ohjeen mukaan suklaakinuskikeksejä.

Aamulla olin Leinolassa. Työajaksi oli sovittu kolme tuntia, mutta supistimme sen kahteen ja puoleen. Ehdin hakemaan evästä grilliltä ja söin ne kotona. Sitten Tampellan alueelle. Käyntikorttini sain siellä ja maksoin ne käteisellä. Juttelin kokeneen yrittäjän kanssa puolisen tuntia. Tästä miehestä voisi tehdä kirjan tai elokuvan. On hän niin monta juttua kokenut!

Siivouspaikassa oli lappu odottamassa. Voisinko puhdistaa myös jalkalistat ja viimeksi oli löytynyt leivänmuruja olohuoneen ja keittiön matoista. Manasin mielessäni, mutta hain autostani mopin ja ämpärin.

Asiakas ehti kotiinsa ennen lähtöäni. Kertoi että hänen edellinen siivooja (pimeä) oli käynyt kylässä ja tehnyt tupatarkastuksen. Moitti minun jälkiäni. On kuulemma katkera koska hänen hommansa loppuivat. Juttelimme asiat kuntoon ja nyt asiakkaani ostaa uusia siivoustarvikkeita.

Kotimatkalla kävin tyttären luona kahvilla. Asensimme yhdessä uuden Lokki-valaisimen. Ruokakaupassakin käytiin yhdessä.

Päivän onnistumiset:

1. Kuulin yrittäjyyteen liittyviä mielenkiintoisia juttuja

2. Leipominen ja kakunteko onnistui hyvin

3. Viikonloppu alkoi