Koira ei pissannut aamulla. Yleensä se toimii kuin kello: aamulla pissa ja kakka sekä uusinta illalla. Soitin pojalle iltapäivällä ja poika vei koiran ulos. Pissa tuli. Mutta taas iltaruuan jälkeen koira vain kakkasi. Koiralla on ollut myös ihmeellistä köhää viikon verran.

Olin Järvensivulla siivoamassa. Sain jo eilen illalla tekstarin asiakkaalta: lapsi vesirokossa ja hoitaja myös paikalla kun saavut. Potilas oli aika pirteä ja hoitajan kanssa tuli juteltua monet asiat, siis siivouksen ohessa.

Seuraava asiakas kertoi minulle että nimeni ja mielipiteeni oli julki tänään Hesarissa. Leikkasi minulle lehtileikkeen muistoksi. Kysymyksessä oli se raivausjuttu. Hyvä että ainakin nimi oli oikein.

Kävin kahvilla Branderin kahvihuoneella. Oli ihana vaan istua ja seurata kadun vilinää. Voileipäkakkupala oli tosi kallis: 4,10 euroa. Täytyy todeta että teen itse parempaa voileipäkakkua ja todella halvalla.

Päivän viimeinen asiakas oli Hämeenpuiston laitamilla. Kaksi tuntia siivousta juttelujen kera. Mukava asiakas jälleen. Kotimatkalla koukkasin Satakunnankadun K-Marketin kautta. Hyvä palvelu ja hyvät tuotteet. Asiakkaina enimmäkseen nuoria sinkkuja.

Kotona katselin Karjalan kunnailla uusintoja. Ihana sarja ja hyvät näyttelijät. Minusta olisi mukavaa asua Miikkulassa.

Kaverini piti tulla tänään hakemaan polkupyöräänsä pihavaratostamme. Eipä kuulunut eikä näkynyt. Yritin soittaa hänelle tuloksetta.

Päivän onnistumiset:

1. Täysi ja hyvä työpäivä

2. Asiakasperuutus ja samalla kehut että olen hyvä tyttö

3. Hesarissa juttua liikeideastani