Heräsin hieman ennen kellonsoittoa, eli juuri ennen yhtätoista. Koiran vein heti pihalle kun se heräsi. Nykyään sen kanssa on oltava nopea, muuten voi pissat tulla sisätiloihin. Toisaalta taas ulkona saa vaeltaa sen kanssa enemmän kuin ennen: ei taida aina muistaa miksi ulkoillaan. Tai voihan se vaan nauttia ihanista syyspäivistä ;-)

Iltapäivällä kävin tyttären kanssa hakemassa ne uudet verhot Kodin Ykkösestä. Ostimme molemmat amarylliksen sipulit: alessa vain euron kipale. Tytär laittoi verhot ikkunaansa. Minä asentelin tyttären kaappeihin ja vetolaatikoihin uusia vetimiä eli kahvoja. Veimme yhden kirjahyllyn kellarivarastoon. Onneksi hylly mahtui hissiin ja varastoon tunkeminen olikin taas ihan millipeliä. Huh!

Kissalta saatiin selkäkarvat kuntoon. Takut ja klimpit kammattiin pois. Haavatyynyt eivät irronnet helpolla ja päätettiin uusi yritys huomiseksi. Kissa raapi ja puri tyttärelle aika syvät haavat käteen. Puimme kissalle tuunatun potkupuvun päälle ja kissa vapautui siitä alle puolessa minuutissa.

Kaverini kyseli minua tänään kapakkaan. En luvannut lähteä, mutta sovimme että mennään huomenna yhdessä elokuviin. Ehkä kaverini miesystävä lähtee mukaan myös.

Päivän onnistumiset:

1. Vapaapäivä on aina mukava

2. Molemmat lapset täällä kotosalla tänään

3. Nyt menen saunaan