Tänään olin katsomassa tyttäreni lentopallopeliä Kaukajärvellä. Ennen peliin lähtöä tein ison padallisen lihamaronilaatikkoa. Herättelin pojan syömään.

Kaukajärven vapaa-aikatalolla oli yllättävän paljon yleisöä paikalla: enimmäkseen kyllä vastapuolen kannattajia. Tuntui että minä olin ainoa joka taputti Mestolle. Vastapuolen joukkue oli paremmin varustautunut kuin tyttären joukkue. Heillä oli kaksi valmentajaa paikalla, kannattajat, valokuvaaja ja joukkueessa libero. Tyttären joukkueessa ei ollut liberoa, valmentaja oli pelaaja ja kannattajia oli vähän. Ei ihme että taas hävisivät. Pelasivat kyllä ihan hyvin.

Pelin jälkeen menimme tyttären kotiin. Tytär kävi suihkussa ja joimme yhdessä kahvit. Katselimme telkkarista Häät haltuun-ohjelmaa ja sitten lähdimme meille. Poikkesimme Kaukajärven lähikaupassa ja ostin sieltä kahvipullaa. Tytär söi täällä kotona makaronilaatikkoa ja minä katselin tallennettua Morsea.

Illalla kävimme tutun eropariskunnan luona kahvilla. Pullat maistuivat kahvin kera. En vieläkään ymmärrä tämän pariskunnan eroa: edelleen nainen kiehnää miehen vierellä vaikka uusi mies on ollut matkassa jo yli puoli vuotta. O tempora, o mores!

Päivän onnistumiset:

1. Lepoa on ollut riittävästi

2. Sain jätepaperipinoa pienemmäksi

3. Huomenna työt alkavat vasta klo 11.00