Aamupäivällä menin Messukylään. Onneksi minulla oli mukana oma suulake asiakkaan imuriin. Siivous nopeutui ainakin 40 %. Yksi perheen lapsista (lapsia on 8 kpl) tuli kotiin ennen lähtöäni. Autoin poikaa englannin läksyissä.

Kävin Munkkimiehissä syömässä hyvää kotiruokaa. Perunat, salaatti ja mureke maksoi kuusi euroa. Matkasin toiseen Messukylän kohteeseen. Autoa ei saanut lähelle, koska remonttimiehet olivat vallanneet parkkipaikat.

Kotona olin neljän jälkeen. Join teetä ja söin muna-lohileivän. Sitten vielä iltakohteeseen. Perhe oli lähtenyt lomamatkalle ja kävin tekemässä normisiivouksen.

Kotona tälläydyin telkkarin ääreen ja katselin Pokka pitää sarjan sekä Sillä siisti ohjelman. Tytär tuli käymään lentopalloreeniensä jälkeen. Oli matkassa polkupyörällä. Söi pois kaalipadan lopun ja omenajälkkärin. Heillä on ensimmäinen peli sunnuntaina Hämeenlinnassa.

Koiramme oli pissannut säkkituoliinsa. Poika oli heittänyt tuolin pihalle. Minä laitoin koiralle täkin lattialle tuolin sijaan. Säkkituoli taitaa lähteä kaatopaikalle, sillä on ikää noin 25 vuotta.

Huomenna matkaan Tampellan alueelle bussilla kahteen vakipaikkaani. Ikean reissulle ei ole tullut lisää osanottajia. Lauantain reissulle mahtuu vielä siis hyvin mukaan. Matka Raision Ikeaan 15 euroa!

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakas varasi joulusiivouksen

2. Hyvin aikataulutettu päivä

3. Koiralle annettu homeopaattiset pillerit