Kissa on oikein vetreä ja hyvinvoiva. Sukkapuku on kyllä tehnyt takkua selkäkarvoihin, mutta eiköhän ne saada hoidettua myöhemmin pois. Ihan turhaan kannettiin kissanvessa yläkerrasta alakertaan: kissa kulkee portaita ihan tavalliseen malliin. Vessa on taas yläkerrassa. Nyt täytyy vaan varoa ettei kissa pääse ulos. Kyttää ulospääsyä koko ajan eteisessä.

Aamulla menin Nattariin ja yliystävällinen koira oli vastassa. Kyllä sitä piti taputella ja paijata. Ihana otus! Hommat meni ihan OK. Poikkesin kotona ja kiirehdin Teboilille. Siellä autooni vaihdettiin talvirenkaat ja samalla yksi ajovalo. Sain kahvit ja pullan ilmaiseksi, koska Teboil täytti tänään 75-vuotta.

Toisessa työkohteessa oli pyyntö saunanpesusta. Tein hommaa käskettyä ja samalla pesin myös pesuhuoneen lattian. Toki normisiivous myös. Työmaaradio on kyllä ehdoton juttu. Aika kuluu tosi nopeasti kun saa kuunnella hyvää musiikkia.

Kävin kotona ja join kupposen teetä. Kiireellä eläintarvikekauppaan ennen sen sulkemista. Ostin kissalle kuivamuonaa. Juuri ennen sulkemisaikaa Löytötexiin ja sieltä kissalle vauvan potkupuku. Pukua on vielä tuunattava sopivaksi.

Kävin vielä Kangasalan Prismassa ostamassa eteisen kattovaloon lampun. Olipa hakemista että löysin oikean, vaikka oli mallikin mukana. Tapasin kaverini ja hänen tyttären. Näin myös kaverini ensimmäisen lapsenlapsen. Aivan ihana vauva ja mahtavat pusuhuulet. Ristiäiset ovat sunnuntaina, nimi on vielä salaisuus.

Päivän onnistumiset:

1. Autossa on nyt talvirenkaat: talvi saa tulla

2. Kissa toipuu hienosti leikkauksesta

3. Huomenna kello herättää vasta klo 11.00