Heräsin aamulla seitsemän maissa. Annoimme pojan kanssa kissalle lääkettä. Kissa sylki ja pärski: ainakin osa lääkkeestä meni kyllä suuhun. Poika lähti kouluun ja minä menin takaisin nukkumaan. Heräsin klo 8.30.

Härmälässä olin klo 10.30 ja tein vakihommat: työaika 2,5 tuntia. Kävin syömässä Teivon lihassa Koivistonkylässä. Annoksessa oli iso lihapyörykkä, perunaa ja salaattia. Hinta noin viisi euroa. Juomana sekamehua.

Pispalassa olin kahden maissa ja siivoilin kolme tuntia. Sitten kävelin uuden asiakkaan luokse lähelle Lauri Viidan museota. Sovimme käynnit kahden viikon välein vuoden loppuun asti. Perhe oli oikein mukava: luulen että he ovat hollantilaisia.

Kotona tein pannaritaikinaa ja huomasin ettei talossa ollut munan munaa. Eikun kauppaan vaan. Osti samalla vessapaperia ja kaurahiutaleita (molemmat oli ihan lopussa). Pannarista tuli hyvää ja poika sai syödä sitä iltapalaksi.

Päivän onnistumiset:

1. Tilaus raivaukseen: rouva kyseli mitä hän voisi minulle tarjota. Sovittiin että ainakin kahvit juodaan yhdessä.

2. Securitas soitti että taas oli tullut murtohälytys. Laitevikaa korjataan.

3. Tytär oli valittu taloyhtiönsä paloturvallisuuspäälliköksi. Huomenna kurssitusta paloasemalla ja jatko ensi viikolla.