Tänään tein töitä alle kolme tuntia. Loppupäivä menikin sairastellessa.

Asiakkaalla oli imurissa tukos. Yritin saada tukosta pois putkesta veitsen avulla, mutta turhaan. Imurinputki ei irronnut liittännöistään vaikka kuinka asiakkaan kanssa sitä vedimme. Olimme kuin köydenvetokisoissa, kumpikin veti täysiä omaan suuntaansa. Putki ei antanut periksi. Lopulta sain tukoksen pois ravistelemalla. Perheen lapset olivat eilen imuroineet papereita ja pahvinpaloja, niistähän se tukos syntyi.

Töiden jälkeen nappasin Mäkkäristä hampurilaisen mukaani. Söin sitä samalla kun ajelin kaupunkiin. Olin taas kosmetologilla. Päänsärky oli alkanut jo aiemmin ja sain lähtiessäni kosmetologilta asperiinin. Pian kotiin ja päikkäreille. Uni ei meinannut tulla millään, koska kipu vain yltyi. luultavasti minulla on niskat jumissa. Torkuin hetken aikaa ja poikakin nukkui koulupäivän jälkeen. Kellojen siirtokohan meitä väsyttää.

Herättyäni söin ja otin yhden Finrexin kuuman veden kera. Vähitellen pääkipu loppui. Mutta nyt taas mahaa kivistää. Vatsani on oireillut jo pitkään: kipua, turvotusta ja liian nopeaa aineenvaihduntaa. Yksi osasyy on varmasti tuo etten pysty päivittäin pitämään kunnollista ruokataukoa. Ja syön mitä sattuu, tai mikä sattuu. Nyt tavoittena on sitten korjata nämä asiat.

Tytär ei ollut vielä käynyt lääkärissä, mutta menee sinne huomenna. Käsi on edelleen kipeä, mutta tytär oli sentään nukkunut paremmin.

Päivän onnistumiset:

1. Pääkipu loppui vihdoinkin

2. Asiakas laittoi emailia: lahjoittaa minulle dekkareita

3. Siivosin kotona edes vähän