1256761399_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaikka teen mielestäni aika paljon töitä, niin rahaa ei tunnu tulevan tarpeeksi. Laskut olen kyllä saanut maksettua, mutta mitään ei jää säästöön. Autonkorjaus ja kissan leikkaus tekivät yhdessä melkein tonnin laskun ja se tuntuu. Molemmat jutut olivat kyllä tärkeitä asioita ja ne oli pakko hoitaa. Aloitan nyt säästökuurin. Siirsin rahaa yrityksen tililtä omalle tililleni, jotta pankki saa otettua maksun asuntolainastani.

Olisin voinut nukkua tänään melko pitkään, mutta lapseni herättelivät minua vuorotellen. Ensin heräsin pojan kiroiluun seitsemän maissa. Kissa oli kaatanut vesikipponsa ja vedet oli pitkin keittiön lattiaa. Menin selventämään pojalle ettei sen takia tarvitse huutaa ja kiroilla. Huusin ja kiroilin ihan vaan malliksi: että poika kuulisi kuinka tyhmää se on. Painuin takaisin nukkumaan ja poika lähti kouluun.

Juuri kun pääsin taas uneen, niin puhelin soi. Tytär soitti ja kertoi että hänestä on kuulemma kuva Morossa. Lehteä ei ollut vielä nähnyt, oli vaan saanut viestin kaveriltaan. Tytär ihmetteli unista ääntäni ja totesi: jaa sulla ei ollutkaan tänään aikainen aamu.

Olin asiakkaan luona klo 11 ja siivosin pari tuntia. Maksu tuli käteisellä ja sovimme seuraavan käynnin vasta joulukuulle. Asiakas oli saanut lisähappilaitteen eli viikset. Oli jotenkin puhumaton, ehkä masennusta. Työn jälkeen kävin syömässä Kalevan ABC:llä. Ruoka ja palvelu oli hyvää.

Seuraavassa työkohteessa olikin yllättäen perheen rouva paikalla. Käyn perheen luona viikoittain, mutta rouvaa olen tavannut vain muutaman kerran. Yleensä paikalla on perheen isä ja poika. Rouvan kanssa joimme pullakahvit ja juttelimme enimmäkseen koirista. Sovimme uudesta siivousajasta parin viikon päähän: muutos tulevien juhlien takia ja onneksi se sopi kalenteriini.

Koukkasin nopeasti kotini kautta, söin viilin myslin kera. Ehdin juttelemaan pojan kanssa hetken aikaa ja sitten lähdin iltahommiin. Asiakkaan kanssa yhdessä siivosin sekä vaatehuoneen että eteisen vaatekaapin. UFF:lle lähti kolme säkkiä, roskiin pari ja lehtiäkin löytyi paperinkeräykseen. Harmitti kun jäi ottamatta nuo ennen- ja jälkeenkuvat. Maksun sain käteisellä ja seuraava käynti on sovittu.

Päivän onnistumiset:

1. Uusi asiakastilaus. Äiti tilasi pojalleen raivauksen. Käyn kyllä kohteessa ennen aloitusta

2. Vatsa on ollut rauhallinen

3. Amaryllis avaa kohta kukat