Taas olen nukkunut tavallista enemmän. Aamulla nukuin pitkään ja illalla nukuin vielä päikkärit. Nyt olo onkin aika virkeä ja nyt pitäisi kohta mennä yöunille.

Tein ruuaksi samaa kuin eilen, eli kinkkukiusausta. Nyt ei ollut tavallista kermaa, joten laitoin sekaan ranskankermaa ja hyvää siitäkin tuli.

Poika heräsi vasta iltapäivällä, eli taitaa olla huomenna aikamoinen aamu lähteä taas kouluun. Minullakin kello herättelee jo kahdeksalta.

Koiralla jäi taas kakka pyllykarvoihin kiinni. Pojan kanssa puhdistelimme koiran takapuolta talouspaperin avulla. Illalla vein koiran tyttären luokse ja hän leikkasi pyllykarvoja pois sekä pesi koiran takapuolen. Nyt koira tuoksuu hyvälle.

Kävin kaverini kanssa tyttären luona kahvilla. Kaverini toi maistiaisia tekemistään lihapasteijoista. Söimme voileipäkakkua ja jämät siitä toin pojalle. Kehui hyväksi. Vein kaverini kaupunkiin hänen ja miesystävänsä asunnolle. Ensin kävimme Yliopiston apteekilla. Hain verenpainepillereitä (taas viime tipassa, eli vimeinen pilleri meni tänään), ostin lisäksi pojalle eye q-valmistetta ja itselleni Kalcipos-D valmistetta. Huomasin juuri että kalkkivalmisteessa varoitellaan käyttöä jos on korkea verenpaine tai rytmihäiriöitä. Uskallanko nyt tätä tuotetta käyttää?

Päivän onnistumiset:

1. Ainakin lepoa on tullut riittävästi

2. Koira on hoidettu kuntoon

3. Kaverin kanssa kivat kahvittelut tyttären luona