Heräsin heti seitsemän jälkeen ja olin ihan tööt. Poika oli aamulla hereillä ja hän sai ulkoiluttaa koiran. Söin aamupalan ja matkasin bussipysäkille. Kaverini oli bussissa ja ehdimme Tampere-talolle heti yhdeksän jälkeen.

Saimme tuotekassit, koska olimme ensimmäisten joukossa. Kassissa oli todella paljon hyvää tavaraa. Messuilta ostin tiikeribalsamia ja kivideodorantin. Tapasin paljon tuttuja naisia. Lähdimme kotimatkalle jo yhden maissa. Kävimme kahvilla rautatieasemalla ja palautin samalla lottoni. Messujen rukouspalvelussa pyysin isoa lottovoittoa: saa nähdä toimiiko palvelu? Lotto on vielä tarkistamatta.

Kotona nukuin päikkärit kissan kanssa. Koira koisasi lattialla ja poika veteli sikeitä yläkerrassa. Varsinainen uniklubi tai uniklinikka tämä meidän talo. Voisin ottaa unettomia vierihoitoon ;-)

Laitoin ruuan (pikapastaa pussista) herättyäni ja vielä latasin pyykit koneeseen. Kaverini soitti ja kertoi että on tulossa mieskaverinsa kanssa kahville. Pikasiivous ja raivaus hätäseen. Olipa mukava tutustua kaverini mieheen. Pariskunta oli niin rakastuneen oloinen että. Ihanaa nähdä noin onnellisia ihmisiä. Annoin heille yhden DVD:n lainaksi, lupasivat palauttaa sen huomenna samalla kun hakevat kaverini pyörän pihavarastostani.

En lähtenyt hautausmaalle vaan laitoin pihaan lyhdyn palamaan. Voin muistella ja kunnioittaa vainajia täälläkin.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva messureissu

2. Mukavat kahvivieraat

3. Huomenna saa nukkua pitkään