Nukuin todella huonosti. Vaikka ei ollut aikainen herätys, niin jotenkin pelkäsin että nukun pommiin. Yhdeksältä sitten nousin ja aloin heti tarkistamaan laskuja ja kuitteja kirjanpitäjää varten. Kaikki syyskuun kuitit oli OK ja vein nivaskan päivällä kirjanpitotoimistoon. Vein myös verotietojani ja nyt minulle tilataan niitä ennakkoverolappuja.

Hervannassa olin vakituisen asiakkaan luona. On siinä tekemistä että saa kaksi tuntia kulumaan noin kahdenkymmenen neliön asunnossa. Ainoastaan katto jäi pyyhkimättä. Juteltiin kyllä taas monista asioista ja monettakohan kertaa. No, työ työnä.

Matkalla Pyynikille kävin ostamassa Subista leivän. Söin sen autossa ja seurasin palelevia ihmisiä Hallituskadulla. Nyt on juuri se aika ettei tiedä mitä pukisi päällensä. Ei vielä talvitakkia eikä pipoo. Mutta ei sitä kesäkamppeillakaan tarkene. Mikä se välikausitakki oikein onkaan?

Pyynikillä raivasin eteisen kaappeja. Asiakkaalla on ihan hervoton määrä pyyhkeitä, lakanoita, tyynyliinoja ja pöytäliinoja. Kenkäkaapista heitin roskiin parit rikkinäiset sandaalit. Muuten järjestelin tavarat pinoihin. Nyt asiakas voi itse karsia pinoista pois turhat pyyhkeet jne.

Kotimatkalla kävin Lidlissä ja Sokoksella. Ostin tavaratalosta Mivitotalia pullon: nyt on pakko saada lisäenergiaa. Väsyttää koko ajan ihan sairaasti. Lidlistä ostin ruokia. Kotona olin kahdeksan maissa.

Päivän onnistumiset:

1. Maanantaista on selvitty

2. Kuitit ja tositteet on viety kirjanpitäjälle

3. Huomenna pääsen kosmetologille