Nukuin kahteentoista asti ja olin koko päivän ihan väsynyt. Ehkä nukuin liikaa?

Sain sentään amarylliksen istutettua. Yhtään kukkapurkkia ei löytynyt, joten istutin sen suoraan kupariseen astiaan. Ei ehkä hyvä juttu. Mutta katsotaan kuinka kukka kasvaa ja kehittyy.

Kaverini soitti ja perui elokuvissa käyntiä. Onneksi tytär lupasi lähteä kanssani elokuviin. Tyttären kanssa kävimme ennen elokuvaa kaverillani kahvilla hänen ja miesystävänsä kaupunkikämpällä. Ihan kiva kutupaikka ;-) Kaverini miesystävä oli vaimonsa kanssa parisuhdeillassa. Aika kiemuraisia ihmissuhteita. Kuten myös illan elokuvassa: Haarautuvan rakkauden talossa.

Minä tykkäsin elokuvasta ja tytär myös. Kyllä sai nauraa ja moneen kertaan. Muutaman kerran oli näyttelijöilläkin pokassa pitämistä. Ottoja oli varmaan otettu useamman kerran.

Vein tyttäreni kotiinsa ja tulin kotiin kymmenen maissa. Tulostin syyskuun tiliotteen ja huomenna pitäisi aamulla tarkistaa siihen liittyvät laskut ja kuitit. Vien ne sitten kirjanpitäjälle. Samalla kyselen sitä verotukseni järjestämistä. Taitaa olla edessä oikea säästökuuri, jotta saan verot maksettua.

Päivän onnistumiset:

1. Tarkistin kellarissa olevan kosteudenkerääjän: ei yhtään vettä

2. Mukava elokuvailta ja kyläreissu tyttären kanssa

3. Huomennakin saa nukkua melko pitkään