Olin oikein tyytyväinen kun huomasin aamulla että poika oli lähtenyt kouluun ajoissa. Hänellä oli linja-auton ajoa heti kahdeksalta. Olivat ajelleet ympäri Pirkanmaata ja päivä oli ollut kiva. Pojalla ei ollut edes nälkä, koska olivat taukoruokailleet kolme kertaa.

Minä olin Peltolammilla heti kymmenen jälkeen. Avain oli sovitussa jemmassa. Siivoilin neljä tuntia ja ennen lähtöäni tapasin perheen isännän. Hän kertoi olleensa pari viikonloppua hirvimetsällä ja nyt lihaa on yllinkyllin. Pakastinkin piti ostaa lihojen takia.

Kotimatkalla vein asiakkaalle lupaamani vessaharjan. Laitoin mukaan myös raikastimen ja käyntikorttini valittelujen kera. Kotona söin eilistä nakkisoppaa ja lähdin sitten kissan kanssa eläinlääkäriin.

Kissa naukui koko ajomatkan, mutta lääkärisä se oli oikein kiltisti. Tikit saatiin pois nopeasti. Patologin lausunnon mukaan kasvannaiset olivat pahanlaatuisia, mutta ne oli saatu hyvin poistettua. Ympärillä oli paljon tervettä kudosta. Etäispesäkkeiden kasvu on aika minimissä ja sitähän täällä toivotaan. Kissa on nyt virkeä kuin mikä.

Kissaa epäiltiin tänään hälytyksistä. Hälytysjärjestelmän asentaja tuli tekemään illalla uusia asennuksia. "Turhat" hälytykset ovat kait olleet kissan aiheuttamia: ruokapöydällä kävely jne. Nyt liiketunnistin siirrettiin uuteen paikkaan ja eläinten sallittua kilomäärää kasvatettiin. Katsotaan nyt kuinka homma pelaa?

Päivän onnistumiset:

1. Maha on taas hyvässä kunnossa

2. Iso määrä laskuja asiakkaille tulostettu tänään

3. Tyttärellä oli mukava ostosreissu (taas) Ikeassa