Aamulla löysin postilaatikosta Securitaksen kuitin. Vartija oli tarkistanut talomme perjantaina, koska oli tullut murtohälytys. Ikkunat ja ovi OK luki raportissa. Soitin laitteen myyjälle ja pyysin että laite tarkistetaan. Tänään ei ole kukaan ottanut vielä yhteyttä. Laskua ei kuulemma tule näistä käynneistä.

Lähdin tv-kuvaukseen kymmenen jälkeen. Toimittaja oli hieman myöhässä. Asiakkaani luuli että juttu tulee sanomalehteen, vaikka olin kyllä kertonut että kyseessä on tv-kuvaus. Häntä alkoi jännittämään ja hän alkoi siivoamaan keittiötä ja olohuonetta.

Kuvaus kesti 2,5 tuntia ja lopullinen ohjelma-aika on noin viisi minuuttia. Ottoja otettiin moneen kertaan, silti toimittaja kehui meitä. Haastattelun kysymyksiä emme saaneet tietää etukäteen. Kuulemma parempi ettei tiedä kysymyksiä etukäteen. Jännä nähdä lopputulos.

1254770557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiirehdin kotiin ja nappasin kissan kuljetuskoppaan. Kissa huusi kuin syötävä koko ajomatkan eläinlääkärille. Kissalla on kaksi nisäkasvannaista ja ne leikataan torstaina. Tämä käynti lääkkeineen (kahden viikon lääkekuuri) maksoi 56 euroa. Leikkaus maksaa 150 euroa ja patologille lähetettävä näyte 77 euroa. Näytteestä selviää onko kasvannainen hyvän- vai pahanlaatuinen.

Äkkiä kotiin ja lämmitin sosekeittoa itselleni. Sitten asiakkaan luokse kahdeksi tunniksi siivoamaan. Maksoi taas käteisellä, kuten aina. Olen tuurannut asiakkaan vakituista siivoojaa, koska siivooja on ollut sairaslomalla. Nyt sain tietää että siivooja on kuollut äkillisesti 42-vuotiaana. Minä olen nyt asiakkaan uusi siivooja: sovimme jo seuraavan käynnin.

Sain uuden tilauksen: asiakas jolle tein omakotitalon myyntisiivouksen kesäkuulla pyysi minut nyt muuttosiivoukseen. Olivat saaneet asuntonsa myytyä. Uusi asiakas soitti ja sovimme tutustumiskäynnin huomiseksi. Asiakas puhui huonosti suomea ja sain varmasti väärän osoitteen. Varmistan asian huomenna.

Päivän onnistumiset:

1. Tv-kuvaus oli hauska kokemus ja toimittaja oli mukava

2. Kissalle varattu leikkausaika

3. Maanantai on nyt ohi