Poika herätteli minua aamulla seitsemän aikaan. Ihan unessa annoin kissalle lääkkeen kun poika piteli sitä kiinni. Menin takaisin nukkumaan ja heräsin kahdeksan jälkeen.

Työt alkoivat klo 10.30. Vakiasiakas Järvensivulla. Onneksi työmaaradio oli mukana: kuuntelin oikein mielenkiinnolla Martti Suosalon haastattelua. Eniten nauratti se kuinka Suosalo vetelee leukoja poikaansa herätellessä.

Toinen työkohde heti perään. Perhe on lähdössä huomenna Kiinaan lomamatkalle eli ensi viikolla tapaankin taas perheen mummon. Tänään asunnossa oli vastassa neljä koiranoksennusta. Mäyräkoira on ehkä syönyt jotain epäilyttävää ulkona. Aamulla oma koirani pissasi ihan yllättäen ruokapöytämme viereen. Taisi unohtaa että oli vielä sisätiloissa ;-)

Kolmannessa työkohteessa sain olla yksin. Pariskunta lähti asioille heti saavuttuani. Tein hommat oikein hyvin ja uskon että asiakkaat olivat tyytyväisiä. Aion kyllä ehdottaa heille että toivovat Joulupukilta uutta imuria. Nykyinen pitää vain ääntä ilman imutehoa.

Koukkasin kotimatkalla Lidlin kautta. Meinasin ostaa leipäkoneen. Kun luin ohjekirjasta kahtakymmentä mahdollista vikamahdollisuutta, niin luovuin ostospäätöksestä. Onneksi.

Laitoin kirjanpitäjälleni sähköpostia. Sain yli 600 euroa mätkyjä vuoden 2008 verotuksesta. Starttirahan verotus varmaan OK, mutta yritykseni voitosta en ollut kait maksanut yhtään veroa. Tänä vuonna en ole myöskään maksanut yhtään veroa yritykseni tuloista. Isot mätkyt tulossa? Odottelen kirjanpitäjän vastausta.

Nyt saa taas peukuttaa: kissalla on huomenna leikkaus ja toivon että kaikki menee OK.

Päivän onnistumiset:

1. Työpäivän aikataulu toimi: ehdin käymään kahvillakin Branderin kahvihuoneella.

2. Muistin onnitella ex-työkaveriani nimppareista. Pyysi kylään.

3. Ensi viikon köyhyyshaastattelun aikataulu on sovittu.