1255029973_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Otin aamulla kissalta ruuat pois ja jätin vain vettä juotavaksi. Nukuin huonosti: minua kyllä jännitti kissan leikkaus. Lähdin Messukylään vakipaikkaani ja tein hommat nopeasti pois. Sitten kotiin ja kissa kyytiin.

Eläinlääkäri oli oikein mukava ja sovimme että haen kissan ennen neljää. Vasta lähdettyäni muistin että haluan että koepalat kasvannaisista lähetetään patologille. Soitin lääkärille ja sovin asian.

Toisessa vakipaikassani leikin kissojen kanssa ja samalla mietin oman kissani tilannetta. No, tuli siinä kyllä siivouskin hoidettua. Hain kissamme kotiin ja sain kirjalliset hoito-ohjeet mukaan. Kasvannaiset oli saatu poistettua hyvin: niissä ei ollut säikeitä eli kiinnikkeitä. Kissalle annetaan vasta huomenna lisää kipulääkettä ja samalla jatketaan toista lääkekuuria.

Kissa oli ihan tokkurassa ja nukkui enimmäkseen. Oksensi kolme kertaa ja kaatuili kun lähti kävelemään. Lopulta se rauhoittui minun sänkyyni.

Tytär kävi illalla reenien jälkeen. Luki seiskaa, söi loput pannarit ja hoivaili kissaa. Sovittiin että tulee viikonloppuna auttamaan kun kissalta pitää poistaa haavasiteet.

Pojalla oli (taas) rokulipäivä. Keskustelimme jälleen vakavasti. Poika lupasi tsempata. Auttoi kyllä tänään kiitettävästi kissanhoidossa ja lastasi talvirenkaat autooni. Huomenna vaihdetaan kesäkiekot pois autostani Teboililla.

Päivän onnistumiset:

1. Kissan leikkaus sujui hyvin ja toipuminen edistyy

2. Tytär kävi illalla ja juteltiin niitä näitä

3. Huomenna on perjantai ja viikonloppu alkaa