Olin sovittuun aikaan uuden asiakkaan luona. Järjestelin keittiön yläkaappeja: tavarat pois, osa tiskikoneeseen ja tavarat taas takaisin. Roskiin lähti vain lasipurkkeja ja pulloja. Lisäksi muutama pahvirasia. Pullakahvitkin juotiin ja juteltiin mukavia. Asiakas lupasi tilata minut keväällä pihavarastoa raivaamaan. Maksoi käteisellä ja postitin jo käteismaksukuitin.

Poikkesin äkkiä Mäkkärissä ja söin hampurilaisen autossa. Seuraavassa paikassa paikalla oli perheen mummo ja kaksi koiraa. Siivous ja kahvittelu mukavien juttujen kera.

Sitten Tampere-talon kahvilaan haastatteluun. Juttelimme kaksi tuntia yksinhuoltajan köyhyyskokemuksista. Meitä haastateltavia oli kolme kappaletta. Toimittaja tarjosi meille kahvit ja pullat. Pyysin poikani kummitädin tyttäreni tupareihin ja hän lupasi tulla. Oli siis yksi haastateltavista tämä täti.

Kotona innostuin raivaamaan: jätepaperit ja pahvit nippuun. Pikaimurointi alakerrassa (paitsi olohuone). Poika sai viedä roskat kierrätyspisteeseen ja sai samalla ulkoiluttaa koiran.

Päivän onnistumiset:

1. Tilasin lisää käyntikortteja. 200 kpl on jo maailmalle jaettu

2. Kotonakin on siivottu

3. Kävin Teboililla maksamassa velkani. Minua kehuttiin ihanaksi