1254599882_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa osa ostoksista. Melkein nämä kaikki tungettiin autoni kyytiin illalla. Kyllä Clio on tilaihme!

Aamulla olimme Vanhalla kirkolla ja vain yksi ilmoittautunut puuttui. Soitimme hänelle ja hän oli vain unohtanut koko jutun. Ihan turhaa siis odottelimme häntä kymmenen minuuttia. Siskoni napattiin mukaan Nokialta ja sitten kohti Vampulan Seoa.

Huoltoasemalla oli hyvät tarjoilut ja omistaja oli varmasti mielissään bussilastillisesta asiakkaista. Kahvi, munkit ja namit kävivät kaupaksi. Minä, kaverini ja tytär söimme oopperaleivät. Aika harvoin tullut tilaus varmaan: kassa ei muistanut annoksen hintaa. Leivät olivat erittäin hyvät!

Ikeassa shoppailu sujui hyvin. Ensin katselmuskierros, kahvit, shoppailu, ruokailu, shoppailu ja kassalle. Paluumatkalla kävimme kahvilla Härkäpakarissa. Vanhalla kirkolla olimme sovittuun aikaan.

Minä pääsin kaverini kyydillä kotiin. Poika tuli hakemaan kaveriani ja tytärtä. Olipa heillä pakkaamista. Saivat kaikki ostokset kyllä mahtumaan: kaverini oli kyllä roikkunut osittain etu- ja takapenkillä ajomatkan ajan.

Huomenna kyllä nukun pitkään. Yksi kaverini olisi tulossa kylään miesystävänsä kanssa. Pitäisi siivota! Joko rykäisen siivouksen (siirrän romuja saunalle) tai sitten keksin jonkun tekosyyn ettei meille voi tulla kylään.

Päivän onnistumiset:

1. Oikein kiva ostosreissu

2. Lähetin palautetta Ikeaan: ruuassani oli sininen pesukuula

3. Aah, huomenna nukun pitkään