Olin Tampellan alueella kahdessa vakikohteessa. Matkasin kaupunkiin bussilla ja tietysti myöhästyin ekasta bussista. Ostin ruuaksi mustaamakkaraa ja sehän ei oikein sopinut vatsalleni.

Töiden jälkeen poikkesin ex-kurssikaverini liikkeessä. Kysyin tätä yrittäjää huomiselle Ikean reissulle. Piti ensin käydä vohvelikahvilassa herkuttelemassa, mutta kahvila oli ihan täynnä. Kävin sitten Sokoksella salaatilla. Kotona olin ennen kuutta.

Koiralla on nyt kaksi täkkiä lattialla makuualustana. Se pissasi 26-vuotta vanhalle säkkituolille ja siksi tuo vanha makuualusta on nyt pihalla. Odottelee roskiin menoa.

Huominen Ikean reissu aiheutti tänään monta puhelua ja tekstaria. Siskoni kanssa sovittiin että bussi ajaa Raisioon Nokian kautta. Siskoni saa sinne Nokialle autonsa ilmaiseen parkkiin ja saa tavarat lastattua illalla hyvin kyytiin. Muutama kyytivarmistelu tuli myös soitettua.

Aamulla pääsen kaverini kyydillä kaupunkiin ja otamme toisen kaverini kyytiin myös. Tytär saa matkustaa bussilla. Soitan hänelle kyllä herätyksen aamulla. Tytär oli hakenut kaksi Ikean luetteloa ärrältä. Siinähän sitä on matkalukemista. Meillä on kahvipaussi Vampulan Seolla.

Päivän onnistumiset:

1. Tasainen ja hyvä työpäivä

2. Ihanaa syysruskaaja kirpeää syyskeliä

3. Nyt minä menen saunaan