Heräsin aamulla seitsemän aikaan ihanaan kahvintuoksuun. Paahtoleivätkin toivat tuoksua nenääni. Poika oli laittanut itselleen aamupalaa. Ei ollut nukkunut ollenkaan. Koulupäivä oli tänään sujunut kyllä ihan OK. Poika on nyt menossa nukkumaan, koska aamulla on linja-autolla ajoa heti aamulla kahdeksan aikaan.

Minä söin aamupalan: kuppi teetä, yksi voileipä ja lautasellinen kaurapuuroa. Työkohteessani olin kello kymmenen. Asiakas lähti naapurinsa kyydillä Hatanpään sairaalaan vaimoaan tapaamaan. Työn ohessa minulle tuli kauhean paha olo. Meinasi tulla ihan oksennus. Huono olo jatkui koko päivän. Syyksi en keksi muuta kuin sen D-vitamiinipillerin.

Matkasin seuraavaan kohteeseen ja kävin matkalla syömässä Kauppaopistolla. Olivat sitten nostaneet hintoja roimasti: ateria maksoi 5, 50 euroa. Ruoka alkoi vääntämään mahassani.

Pispalassa oli iltapäivällä ja sai siivoukset tehtyä. Maha vaan reistaili ja istuin kaksikin kertaa vessassa päästelemässä varpusparvea. Samalla pelkäsin että jos perhe tulee kotiin. No perheen isä tuli kotiin kun olin jo lähdössä. Juttelimme niitä näitä ja silloin vessakin oli siivottu tiptop.

Illalla kävin ostoksilla. Ruokaa ja siivoustarvikkeita. Huomenna on vain yksi työmaa ja sitten vien kissan eläinlääkäriin. Tikit pois ja toivottavasti patologilta on tullut selvitys kasvannaisista. Toivon että ne ovat olleet hyvänlaatuisia.

Niin, poika meni illalla suihkuun ja pyysi minua kuuntelemaan seinästä ja katosta kuuluvaa rapinaa. Hiiret ne taas juoksentelevat siellä. Voi ällö! Toivottavasti kissa hoitaa hommansa, vai pitääkö tässä turvautua nykyaikaiseen elektroniikkaan?

Päivän onnistumiset:

1. Kattilallinen nakkikeittoa valmiina

2. Ehkä hieman pirteämpi olotila

3. Mahatauti on hellittänyt