Buji jo ehdotti kommentissaan auton liisausta. Laitoin emailin Nordean leasingosastolle ja tutustuin muutenkin tähän asiaan. Katsotaan mitenkä asia etenee.

Autokorjaamolta soitettiin tänään: pyysivät etten hermostuisi ja jatkossa palvelevat paremmin. Lupasin etten hermostu: sehän ei edesauta tilannetta mitenkään. Korjaamolla on edelleen ongelmana se nosturi. Nyt on peukut pystyssä että auto korjattaisiin huomenna.

Tänään olen taas kävellyt yli puolitoista tuntia. Busseilla matkasin alle tunnin. Kolme työkohdetta tuli hoidettua kunnialla. Ei tässä kyllä laihtumaan pääse: ruokahalu vaan kasvaa liikunnan ja ulkoilun myötä.

Tytär kävi illalla täällä kotona. Piti minulle aika tärinän kissan kunnosta. Kissan vatsassa oleva patti näyttää pahalta ja kissan turkki on huonossa kunnossa. Se pitäisi viedä eläinlääkäriin. Milläs viet ja millä ajalla? Huh, auto hajalla, kissa sairastaa ja koirakin vetelee viimeisiään. No, koira on ollut tuossa kunnossa jo monta kuukautta. Kumpikaan eläin ei kärsi olotilastaan, vaan ne ovat suhteellisen hyvässä kunnossa.

Poika ei ollut tänään koulussa koska hänellä oli kurkku kipeänä. Valvoi kyllä eilen myöhään... Paapatin pojalle että koulusta ollaan pois vain lääkärintodistusta vastaan. No, huomenna hän tervehtyneenä menee taas kouluun.

Minulla on kaksi työkohdetta huomenna Tampellan alueella. Tulostelin jo heille laskut valmiiksi. Bussini lähtee aamulla klo 9.25.

Päivän onnistumiset:

1. Aikataulu piti kun hieman kiristin sitä.

2. Sateenvarjo oli matkassa ja yhtään pisaraa ei sitten vettä satanutkaan.

3. Huomenna on perjantai: taidan poiketa vohvelikahvilassa.