Aamulla olin kampaajalla: väri ja leikkaus 62 euroa. Mielestäni kampaaja on korottanut hintoja... No, nyt sain uudenlaisen geelivärin hiuksiini. Se on tarkoitettu karkeille, kuiville ja luonnonkiharaisille hiuksille. Hienolta näyttää!

Kävin kotona syömässä ja samalla soittelin pari puhelua. Kampaaja kehui erästä jalkahoitajaa ja varasin häneltä hoitoajan. Ensimmäinen vapaa aika oli joulukuulla. Varasin kissalle eläinlääkärin ensi maanantaiksi. Kampaajalla varasin jo seuraavan ajan itselleni marraskuulle. Ainoastaan kosmetologi on enää varaamatta.

Olin Hervannassa vakiasiakkaan luona ja siivous sujui ihan OK. Sieltä matkasin autokorjaamolle. Korjaamon omistaja ajoi koelenkin autollani ja tunnusti että esittämäni viat ovat olemassa. Vaihdelaatikon ja moottorin suhdetta pitää kuulemma säätää. Vien autoni korjaamolle huomenna illalla ja haen sen pois seuraavana iltana.

Illalla olin Pyynikillä raivaamassa. Eteisen kaapeissa oli hirmuinen määrä muovi- ja paperikasseja. Lisäksi erikokoisia tyhjiä pahvilaatikoita. Löytyi myös aika läjä uusia kirjoja. Pakkasin tyhjiöpusseihin täkkejä, vilttejä ja pyyhkeitä. Imurilla sai pussit tosi nopeasti tyhjenemään. Homma jatkuu huomenna.

Poika oli illalla tosi väsynyt. Oli herännyt aamulla jo kuudelta ja mennyt suihkuun. Myöhästyi kuitenkin koulusta tunnin verran. Nyt illalla poika meni untenmaille jo klo 21.30.

Päivän onnistumiset:

1. Työkalenteri päivitetty vuoden loppuun asti

2. Auto korjataan kuntoon

3. Taas tulosteltu läjä laskuja asiakkaille