Päivän ruokana oli perunoita ja makkarakastiketta. Onneksi laitoin ruokaa, koska tytär soitti päivällä ja kertoi tulevansa käymään. Samalla kysyi: onko siellä mitään syötävää. Oli kuulemma kauhea nälkä. Oli taas ollut siivoamassa sitä erästä saunaa.

Poika söi myös ruokaa ennen kuin lähti kaverilleen. Lähtö viivästyi: ensin suihkuun ja kahdesta bussista myöhästyminen. Hyvin tavallista meidän perheessä. Kotiin poika tuli vasta kymmenen maissa. Laitoin pojalle yllätyksen vessaan. Meillä on aidon kokoinen Bruce Willis pahvikuva. Asettelin sen vessaan ja kyllä poika pelästyi kun avasi oven. Halvat huvit meillä ;-)

Minä menin iltapäivällä tyttäreni luokse. Kävimme matkalla ruokakaupassa ja ostimme samalla kahvipullaa. Naapuruston mies tuli asentelemaan tyttärelle peiliä, tauluja, koukkuja jne. Minä pesin tyttären parvekelasit ja ikkunat. Tosin vain ulkopinnat.

Ruoho jäi leikkaamatta, koska pimeys yllätti. Ajattelin että yhdeksään asti saa pärisytellä konetta, mutta jo kahdeksaan maissa oli liian pimeää. Imuroin alakerran, joten jotakin kotisiivousta tuli tehtyä. Otin myös tiskikoneesta astiat pois ja laitoin likaiset pesuun. Lisäksi pesin vessan oikein kunnolla.

Päivän onnistumiset:

1. Yhteisruokailu lasten kanssa

2. Tyttären asunto kohentui

3. Huomenna on herätys vasta klo 9.00